slideMONARI FEDERZONI-en1
basso11
slideMONARI FEDERZONI-en2
basso8
slideMONARI FEDERZONI-en3
basso6

fregio

PGI BALSAMIC VINEGAR OF MODENA SINCE 1912

outstanding balsamic vinegar stems from a family's love for this land and a unique tradition.
Over one hundred years under the sign of authentic passion and traditional quality: the high quality of Monari Federzoni PGI Balsamic Vinegar of Modena.

Barley with salmon, cherry tomatoes, rocket, and balsamic

Reccomended:

Organic (500 ml)

Ingredients (for 4 person):

FOR 4 PEOPLE
250 gr pearl barley, 150 gr cherry tomatoes, 1 sprig of rocket, 150 gr smoked salmon, 4 spoonfuls of balsamic vinegar of Modena, 1 stalk of celery, 1 spoonful capers, Extra-virgin olive oil, salt and pepper

Preparation:

Boil the barley in plenty of salted water, drain, add two spoonfuls of oil, and let cool. In the meantime, cut the salmon into strips, slice the tomatoes and celery, and chop the rocket. Place in a bowl and add the capers, balsamic vinegar of Modena, and a spoonful of oil. Toss the barley with the mixture, adjust the seasoning with salt and pepper to taste, and serve at room temperature with a thread of oil and balsamic vinegar of Modena.

Asse 3 Competitività e attrattività del sistema produttivo Azione 3.4.1 Progetti di promozione dell’export destinati a imprese e loro forme aggregate individuate su base territoriale o settoriale Monari Federzoni: la tradizione dell'aceto balsamico nel mondo Obiettivo di queste azioni è quello di promuovere direttamente il prodotto Monari Federzoni acquisendo nuove quote di mercato e aumentando di conseguenza la brand awareness del proprio marchio.

Questo sito utilizza i cookie per migliorare servizi ed esperienza dei lettori. Se decidi di continuare la navigazione consideriamo che accetti il loro uso. Info
----